Vi er en online sportskanal, som dækker live sportsarrangementer fra danmark. Vi tager ud og møde atleterne og deres klubber, samt optager fra deres træning og prøver at lave så meget live dækning fra sportsarrangementer som muligt, hvor vi tager helt tæt på, så i nærmest kan mærke sveden og slagene, uden dog selv at blive ramt.

Mission

Vores mission er at bringe vores besøgende tættere på forskellige sportsbegivenheder i hele Danmark. Vi støtter også talentfulde atleter og hjælpe dem med at nå deres mål

Vision

Vores mål er at blive den største sports kanal i Danmark, der dækker alle former for kampsport.

Vi ønsker at levere de bedste kvalitets produkter til vores besøgende.

Vi stræber efter at lave de bedste kvalitets videoer og live streaming til vores seere.

 Vi ønsker også at tilbyde de bedste brands og produkter indenfor de sportsgrene vi dækker i vores webshop.

Det er meget vigtigt for os, at vi er i stand til at dække så mange grene af kampsport som muligt, og at være i stand til at tilfredsstille alle vores seere. Vi fortsætter med at gøre os bedre og bedre ved at tage ét skridt ad gangen, og ved at vælge en kampsport mere at dække.

Mangfoldighed

Støtte/Support

Vi er glade for talent, og vi ønsker at støtte enhver form for atlet, der er villig til at gøre, hvad der skal til, for at det lykkes. Vi ønsker at hjælpe vores atleter med at gå igennem en hård træning proces og mest af alt ønsker vi at være der, når de når deres mål.

Indlæring

Lige nu er vi i begyndelsen af vores rejse, og vi brænder for at lære. Vi ønsker at lære ved erfaring og ved at samarbejde med andre for at være i stand til udvikle os i det vi laver. Ved at tage et skridt ad gangen, fortsætter vi med at vokse og blive bedre.

Samarbejde

Vi er meget åbne over for enhver form for samarbejde, som er til gavn for begge parter. Vi tror på, at samarbejde fører til yderligere vækst.