Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.

Fortrydelsesfristen

Fortrydelsesfristen er 14 dage.

Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået varen eller den første levering i hænde.

Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har modtaget varen.

Hvis du f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har du frist til og med mandag den 15. Har du først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har du frist til og med onsdag den 17. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

Hvordan fortryder du?

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til Sportsplanet. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til Sportsplanet. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

Medmindre andet er aftalt, skal du selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse. Har Sportsplanet i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbagesendelsen dog Sportsplanet.

Sælgerens navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

Sportsplanet
Vitus Berings Plads 2, kld
8700 Horsens
Denmark
Tlf: +45 53 37 38 22
E-mail: gdup.sport@gmail.com
CVR: DK-32606539

 

Du kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv.

Betingelser for at fortryde aftalen

Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Information du skal være opmærksom på:

Korrekt udfyldelse af returskema på –

Varen skal indeholde originale hangtags & labels

Varen skal indeholde original stregkode

Tydelig notering af

On the reverse side, you can order essay online economical for a few moments and at low cost tag. The sort of essay you’re looking for will be offered to you within the deadline provided to you. It’s possible for you to find a write papers online Have use of many information resources, so you’re certain that the college essay you will get will probably be well detailed. Discovering the ideal writer to acquire the expression paper help you need can be a true challenge

ordrenummer

Hvis én eller flere af overstående krav ikke er opfyldt forbeholder Sportsplanet sig retten til at returnere varen til kunden.

Såfremt Sportsplanet vurderer, at varen er brugt returneres varen til kunden.

Returnering / medsendt returlabel:

Alle ordrer indeholder et retur klistermærke, så du altid kan sende varer retur gratis.

Hvis du har bestilt med Post Danmark, afleveres returpakken i en Postbutik.

Hvis du har bestilt med GLS-Pakkeshop, afleveres returpakken i samme GLS-Pakkeshop, som du har hentet pakken i.

Pengene retur:

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb bedes du forvente op til 7 dage fra den dag, varen er os i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto.

Reklamationsret:

Der er 2-års reklamationsret på alle varer købt i vores webshop. Denne reklamationsret dækker produktionsfejl, men ikke almindelig slitage